Omschrijving

Landelijk gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning aan het water en met vrij uitzicht over de Friese weilanden. Comfortabel wonen met een buitenleven-gevoel. Wat wil een mens nog meer?!
U kunt de woning inrichten zoals u dat wilt. De tuin is nog geheel naar eigen wens aan te leggen en ook badkamer en keuken kunt u zelf uitzoeken. We hebben een aantal artist impressions toegevoegd om te laten zien wat er mogelijk is. De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De plafonds zijn voorzien van pleisterwerk en ook de wanden zijn behang/sausklaar opgeleverd.

Deze woning is gebouwd in het Uitbreidingsplan Wiuwerter Opfeart III door Bouwbedrijf U.Veenstra. Dit bouwbedrijf staat bekend om de energiezuinige bouw van de woningen, namelijk een EPC waarde van 0,4. Dit wordt onder meer bereikt door gedegen isolerende maatregelen maar ook lage temperatuur vloerverwarming op de begane grond met behulp van hybride lucht/water warmtepomp en warmte terugwin unit met bypass functie. Kortom een zeer comfortabele woning waar de verwachting van tientallen jaren probleemloos woonplezier gerechtvaardigd is.

Indeling

Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, vide, riante woonruimte met open keuken en een bijkeuken met berging. Alles met fraai uitzicht over water en landerijen.

Eerste verdieping

Overloop, vide, 3 slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping

Overloop met  warmte terugwin installatie en 2 slaapkamers

Tuin

Ruime achtertuin aan water.

Bijzonderheden

Kenmerken:
- Prachtig uitzicht!
- Riante kavel.
- Duurzaam en energiezuinig.
- Vloerverwarming.
- Praktische bijkeuken.
- Warmwatervoorziening en verwarmingsinstallatie aangesloten op de hybride lucht/water warmtepomp (Daikin en een HR-ketel van Intergas).
- WTW unit
- RPC waarde 0.4
- Woningborg garantie- en Waarborgregeling 
en Vrij op Naam !

Kenmerken