Omschrijving

In het centrum van het gezellige Tijnje staat deze fraaie karakteristieke woning. De woning is in 1984 vrijstaand gebouwd in de stijl van een notariswoning. Deze bouwstijl geeft een nostalgisch karakter. Het geheel is goed onderhouden en ruim opgezet. De woonkamer is straatgericht en voorzien van een sfeervolle haardpartij. In de royale aanpandige garage, voorzien van een zolder en een smeerkelder, is het voor hobbymonteurs en-of klussers goed toeven. Het geheel ligt op een steenworp afstand van het groene buitengebied, met veel wandel en fietsroutes. 
 
Eigenlijk moet je dit huis van binnen bekijken om de sfeer en de ruimte goed te ervaren. U bent welkom.

Indeling

Onder de overkapping, door de voordeur komt u in hal. Vanuit de hal zijn de meterkast, technische ruimte, toilet en de badkamer toegankelijk. De ruime badkamer is uitgerust met onder andere een whirlpool en stoomdouche. Door de hal komt u in de L-vormige woonkamer met eetgedeelte en straatgericht het woon-zitgedeelte. In de woonkamer vindt u een sfeervolle haardpartij.  De openslaande deuren zorgen voor connectie met de achtertuin. De open keuken is met diverse luxe inbouwapparatuur werkelijk van alle gemakken voorzien. In de ruime kelder heeft u veel bergruimte. Aansluitend is vanuit te keuken de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Op de overloop is kastruimte gemaakt en er is een toilet aanwezig. Er zijn hier twee slaapkamers, waarvan heel eenvoudig drie te maken zijn.

Tuin

In de riante beschutte achtertuin met prima zonnestand (op het westen) met veel privacy kun je  tot in de late uurtjes buiten genieten.

Bijzonderheden

Deze woning is gedurende de laatste jaren flink aangepakt:
- Geïsoleerde dakplaten.
- Bitumen platdak vernieuwd.
- Garage dak vernieuwd.
- Smeerkelder.
- Zolder in garage.
- Kunststof gevel bekleding.
- Ca. 2014: nieuwe keuken.
- Haardpartij.
- CV-ketel van eind 2018.

Tijnje
Tijnje is een actief en levendig dorp met een rijk verenigingsleven. In het dorp, op loopafstand van de wonig, is ook een basisschool aanwezig  Tevens bevinden zich in de nabije omgeving een sportveld, voetbal en tennis, diverse speeltuintjes en een vrijwilligers gerund natuurbad. Bij het plaatselijke café's kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Qua locatie is Tijnje zonder meer uitstekend te noemen. Het dorp ligt op korte afstand van de A7, waardoor grotere kernen als Heerenveen, Drachten, maar ook Groningen en Zwolle prima te bereizen zijn. Door de polder bent u zelfs binnen 1u30 in Amsterdam.

Kenmerken