Beschrijving

De leuke twee-onder-een-kapwoning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk 'Boarnstee'. De woning beschikt over een fijne lichte woonkamer met haardpartij. De keuken is functioneel, maar aan vernieuwing toe. Daarnaast zijn er drie slaapkamers (4e slaapkamer op zolder goed mogelijk), een badkamer en een ruime, zonnige en fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. De flinke garage maakt het geheel compleet tot een praktische en ruime gezinswoning..

Vanuit Nes zijn alle voorzieningen van buurdorp Akkrum op fietsafstand. Scholen, huisartsenpraktijk, apotheek, supermarkt en diverse winkels en restaurants. In Akkrum kunt alle kanten op en ook Leeuwarden en Heerenveen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Indeling

Door de voordeur komt u in de hal. Hier zijn de wc, de meterkast, de trapopgang en de deur naar de woonkamer aanwezig. Aan de straatkant bevindt zich de woonkamer met haardpartij, deze zorgt naast heerlijk warmte voor sfeer en gezelligheid. Aan de linker kant is het eetgedeelte met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar is aan vernieuwing toe. Door de keuken komt u in de bijkeuken met doorgang naar de garage.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn er drie slaapkamer en de badkamer toegankelijk. Ook is er een vaste trap naar de tweede verdieping. De badkamer is netjes en functioneel, maar net als de keuken aan modernisering toe.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is nu één grote ruimte met plaats voor de cv-installatie. Hier is prima een extra slaapkamer of kantoor te realiseren.

Tuin

De nette achtertuin is zeer gunstig op het zuiden gelegen. Hier kunt tot lang in het jaar van het zonnetje genieten.

Bijzonderheden

Op een rij:
- Nette en kindvriendelijke woonwijk.
- cv  ketel van 2019.
- 3 slaapkamers, maar meer mogelijk.
- Woning wordt gestoffeerd opgeleverd. 
- Oplevering kan zeer snel.
- In de koopovereenkomst zal een 'niet-zelfbewoningsclausule' worden opgenomen.  Dit houdt is: 'koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.'
-etc.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid.  Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige café's, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kenmerken