Beschrijving

Fraai yn Fryslân! Op wat een prachtige plek staat deze leuke twee-onder-een-kapwoning! De ligging is werkelijk prachtig aan open vaarwater. Aan de achterzijde geniet u van weids uitzicht over de Friese landerijen. Natuurlijk kunt u uw eigen boot hier aanleggen. De woning kenmerkt zich door de goede staat van onderhoud en door de uitbouw is er een royale keuken met eethoek ontstaan. 

Jirnsum is een dorp wat door de verbinding over de weg, het openbaar vervoer én over het water een prima uitvalsbasis is. Grotere plaatsen als Sneek, Leeuwarden en Heerenveen zijn allemaal in ca. 15 minuten met de auto te bereiken. In buurdorpen Akkrum en Grou treft u meerdere supermarkten, winkels en bouwmarkten aan. Ook is er een treinstation op ca. 20 minuten fietsen.

Nieuwsgierig? Kom kijken!

Indeling

Door de voordeur komt u in de hal. In de hal is de meterkast, de trapopgang en de wc aanwezig. Als u doorloopt komt in de U-vormige woonkamer.  De woonkamer bevindt zich aan de rechterhand en is straatgericht. Aan de linkerhand is de keuken. Door de uitbouw is er een fijne leefkeuken ontstaan. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en door de openslaande deuren is er een prettige verbinding met de achtertuin. Door de keuken komt u in de bijkeuken waar ruimte is voor de was- en droogopstelling. De garage is binnendoor toegankelijk.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer die alle vanaf de overloop te bereiken zijn. De badkamer is voorzien van een toilet, douchehoek en een wastafel.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is middels een vaste trap toegankelijk. De verdieping is in gebruik als berging en er in plaats voor de cv-installatie.

Tuin

Vanuit de achtertuin heeft u een schitterend uitzicht over open vaarwater en de landerijen.

Kenmerken