Omschrijving

--Open Huis Rijksweg 3, Jirnsum – AFGELAST--

Locatie, locatie en locatie! Deze vrijstaande woning staat op een werkelijk prachtige plek aan de rand van het dorp. Je woont hier landelijk met weidse uitzichten aan de voor en achterzijde. Dat de woning aan open vaarwater gelegen is maakt het extra bijzonder! Het geheel met vrijstaande garage ligt op een royale kavel van maar liefst 830m². Als nieuwe eigenaar kunt u de woning volledig naar eigen wens moderniseren.

Indeling

Door de voordeur komt u in de ruime hal. Hier bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang. Aan de linkerkant is een deur die leidt naar de slaapkamer met inbouwkasten en een doorgang naar de badkamer. De woonkamer met schouw bevindt zich rechts. De grote ramen aan zowel de voor- als achterkant zorgen voor veel lichtinval. Door de woonkamer komt u in de keuken die tevens vanuit de hal toegankelijk is. Vervolgens een deur naar de bijkeuken. Hier is ruimte voor de cv-installatie en was-droogapparatuur. De badkamer is ook bereikbaar vanuit de bijkeuken en is voorzien van een wastafel en een douche.

Eerste verdieping

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers die beide vanaf de overloop toegankelijk zijn. Achter de knieschotten is veel bergruimte.

Tuin

In de achtertuin is het hier heerlijk vertoeven. U kunt hier heerlijk beschut van het uitzicht genieten.

Bijzonderheden

Op een rij:

- Fraaie locatie.
- Vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde.
- Royale kavel.
- Ruime garage.
- Aan modernisering toe.
- Aan open vaarwater ( beperkte doorvaarthoogte)

In de koopovereenkomst zal een 'niet zelfbewoningsclausule' en een 'ouderdomsclausule" worden opgenomen.

Jirnsum
Een dorp wat door de verbinding over de weg, het openbaar vervoer én over het water een prima uitvalsbasis is. Er zijn diverse voorzieningen als een basisschool en speeltuinen. In het Eetcafé De 2 Gemeenten en cafe de Fantast kunt u terecht voor een hapje en een drankje.
Jirnsum kent vele sportverenigingen de voetbalvereniging VV Irnsum bestaat al sinds 1931. Verder kunt u sporten bij kaatsvereniging KV Irnsum, de muurkaatsvereniging De Wide Stege, de tennisvereniging TV Eernum, de volleybalclub Iverto en de gymnastiekvereniging Loci. 

In buurdorpen Akkrum en Grou treft u meerdere supermarkten, winkels en bouwmarkten aan. 

Het naastgelegen perceel is van Wetterskip Fryslan.

Kenmerken