Beschrijving

Wonen op steenworp afstand van het Pikmeer! Deze knusse vrijstaande gezinswoning staat op een fijne locatie vlakbij het historische centrum van watersportdorp Grou. De woning is gelegen in een authentieke straat met alle voorzieningen van het dorp op loopafstand. De badkamer en keuken zijn eenvoudig maar functioneel. Het geheel is toe aan een nieuwe eigenaar die de woning volledig naar eigen wens gaat moderniseren. Bekijk ook de impressies hoe de woning gerenoveerd kan worden. Maak een afspraak en we zullen ruim de tijd nemen u de woning te laten zien.

Grou
Het watersportdorp Grou is een levendig dorp in het hart van Friesland. Dankzij de ideale, centrale ligging is Grou een bekende trekpleister voor toeristen en watersporters. Het dorp biedt een grote diversiteit aan winkels en kenmerkt zich door zijn bedrijvigheid. U kunt er naar hartenlust winkelen, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten maken, musea bezoeken en nog veel meer. Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Grou zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden voor zowel een hapje als een drankje. Grou is niet alleen via het water uitstekend te bereiken, want door zijn ligging aan de A32 en een spoorlijn, zijn zowel Heerenveen als Leeuwarden snel met de auto, dan wel het openbaar vervoer, te bereiken. Op slechts 75 minuten rijden van de Randstad, heeft u het gevoel op vakantie te zijn.

Indeling

We nemen u graag mee door de woning. Door de voordeur komt u in de hal. Hier is de trapopgang naar de eerste verdieping. Rechtdoor komt u in de keuken en aan de linkerhand is de deur naar de straatgerichte woonkamer. Aansluitend komt u in de eetkamer en vervolgens in de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder en de bijkeuken. Door de bijkeuken komt u in de badkamer met douche, wastafel en het toilet.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn twee slaapkamers met vaste kasten en er is een toiletruimte met wastafel.

Tweede verdieping

Via een luik is de bergzolder te bereiken.

Tuin

De woning heeft een voortuin en een knusse besloten achtertuin voorzien van een houten berging.

Bijzonderheden

Op een rij:
- In het historische en beschermde dorpsgezicht van Grou;
- Alle voorzieningen op korte afstand;
- De woning dient gemoderniseerd en gerenoveerd te worden;
- Door de Artist Impressions ontstaat er een prachtig beeld van de mogelijkheden. Laat u inspireren! 
- Ouderdoms- en niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Kenmerken