Beschrijving

Fraai yn Fryslan! Deze leuke geschakelde woning staat op prachtige en rustige locatie aan open vaarwater in watersportdorp Akkrum. De woning is vanaf 2013 in fasen opgeknapt en gemoderniseerd. Door de royale uitbouw aan de achterzijde is er een zeer prettige leefruimte ontstaan. De vrijwel nieuwe luxe keuken met Boretti fornuis en diverse inbouwapparatuur. Tuingerichte woonkamer is zeer licht. In de achtertuin is het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven. De steiger is recent vernieuwd.
Kortom een zeer compleet geheel dat met recht 'instapklaar' genoemd mag worden.

Indeling

Na de voordeur een hal met garderobe en meterkast en de deur naar de ruime living met open keuken en eethoek. Ook kantoor-werkruimte ontbreekt niet. Er is rechtstreeks toegang tot de garage en de aparte bijkeuken maakte dit  geheel compleet.
Een tussenhal met toilet en daarnaast de trap  naar de verdieping.

Eerste verdieping

Overloop, 2 flinke  slaapkamers en 1 wat kleinere slaapkamer en de ruime badkamer van alle gemakken voorzien.

Tweede verdieping

De bergzolder bereikt u via de vlizotrap vanaf de overloop.

Tuin

Voor- en achtertuin. Achtertuin met aanlegoever. ca. 800 cm.

Bijzonderheden

Een prachtig en praktisch geheel. Op een goede manier uitgebouwd. Hier wachten u jaren woonplezier met uw  boot voor eigen wal .

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kenmerken