Beschrijving

Starters opgelet! In een van de leukste straatjes van Akkrum is deze zeer complete en keurig onderhouden hoekwoning te koop. Deze woning kunt u eigenlijk zo betrekken. Aan de voorzijde beschikt de woning over kunststof kozijnen en de keuken is met diverse inbouwapparatuur van alle gemakken voorzien. Grote plus is dat u hier op eigen erf kunt parkeren. Naast een eigen oprit, staat in de achtertuin een riante werkschuur met een oppervlakte van maar liefst 55m² (incl. verdieping). De sfeervolle houtkachel en het authentieke balkenplafond maken de woning compleet. Nog geen meubels? Ook deze kunnen overgenomen worden! 

Kortom, het kijken zeker waard! Kom kijken!

Indeling

Volgens goed Fries gebruik komt u hier binnen via de achterdeur. In de hal is ruimte voor de garderobe, cv-ketel en was- droogopstelling. Aan de rechterzijde vindt u de badkamer met douche, wastafel en de wc. Door de hal komt u in de keuken. De moderne keuken is voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Doordat de hal bij de voordeur is verwijderd, is er een zeer prettige leefruimte ontstaan. Er is voldoende ruimte voor een eettafel en een royale bank. In de woonkamer bevindt zich ook de wenteltrap naar de verdieping. De woning wordt verwarmd door radiatoren en de houtkachel.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een ruime overloop met plek voor diverse kasten. Hier zou eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Vervolgens komt u in de slaapkamer.

Tuin

Het geheel staat op een kavel van 218m². Op de Sitadel is de parkeerruimte beperkt. Gelukkig kunt u hier naast de woning op eigen erf parkeren. In de achtertuin staat een royale werkschuur van in totaal maar liefst 55m2 oppervlakte. In deze schuur is krachtstroom aanwezig.

Bijzonderheden

Op een rij:
- Keurig onderhouden.
- Eigen oprit met parkeerruimte.
- Complete keuken met inbouwapparatuur.
- Sfeervolle houtkachel.
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen.
- Royale schuur.
- Etc.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum wordt met het dorp Nes vaak in een adem genoemd. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen zoals Coopersburg en Welgelegen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen. Akkrum beschikt daarnaast over een NS-treinstation. Ook de watersporter kan in Akkrum-Nes zijn hart ophalen. Veel woningen zijn direct aan open vaarwater gelegen. In korte tijd zijn de bekende Friese meren zoals het Sneekermeer en het Grouster Pikmeer te bevaren.

Kenmerken