Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Sinnebuorren, 8491 ED Akkrum

€ 125.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 490 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Uniek in Akkrum! Hier wordt een bouwkavel van bijna 500m² met prachtig vrij uitzicht over het water van de Trigreppel en de Hylkema's -pôle aangeboden. Een gewilde locatie nabij de jachthaven (open vaarwater) en over het bruggetje via It Krompaed bent u zo in het gezellige centrum van watersportdorp Akkrum. Op korte afstand (ca. 50 meter) is er gelegenheid om een ligplaats voor een boot te hure... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05997
Vraagprijs € 125.000,- v.o.n.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 490 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Uniek in Akkrum! Hier wordt een bouwkavel van bijna 500m² met prachtig vrij uitzicht over het water van de Trigreppel en de Hylkema's -pôle aangeboden. Een gewilde locatie nabij de jachthaven (open vaarwater) en over het bruggetje via It Krompaed bent u zo in het gezellige centrum van watersportdorp Akkrum. Op korte afstand (ca. 50 meter) is er gelegenheid om een ligplaats voor een boot te huren van de gemeente.
De kavel is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Sinnebuorren en er mag hier een vrijstaande woning met dwarskap gebouwd worden. In verband met duurzaamheid is het alleen toegestaan de te realiseren woning te verwarmen middels warmtepomp met grondbron.

Bijzonderheden

- Beeldkwaliteitsplan Akkrum Sinnebuorren van toepassing.
- Er moet duurzaam en aardgasvrij gebouwd worden.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Slingeraap en spijkerslaan zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Recent bekeken