Omschrijving

Op zoek naar een levensloopbestendige woning met het gehele woonprogramma op de begane grond? Dan bent u bij deze bungalow aan het juiste adres! De woning is keurig onderhouden en op punten aan modernisering toe.  In de fotoserie zijn een drietal voorbeelden van een update toegevoegd. Het geheel staat op een prachtige plek, voor- en naast de woning is namelijk een brede groenstrook te vinden. Daarnaast is het NS-station op steenworp afstand en ook het centrum van het dorp is binnen een paar minuten met de fiets te bereiken. In de onderhoudsarme aangelegde achtertuin kunt u heerlijk van de zon genieten en er is ook voldoende schaduw te vinden.

Nieuwsgierig naar deze leuke bungalow? Bel voor het maken van een afspraak.

Indeling

Entree met ruime hal en toilet. Vanuit deze hal toegang tot de slaapkamers, de woonkamer en de gesloten keuken. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met binnendoor toegang tot de garage. In beide slaapkamers zijn vaste kasten en in één slaapkamer is de badkamer met douche en wastafel aanwezig. In de hal de vlizotrap naar de tweede verdieping.

Eerste verdieping

Grote open zolder met veel mogelijkheden.

Tuin

De tuin ligt bijna rondom de woning. Aan de linkerzijde de oprit naar de garage en aan de rechterzijde net als aan de voorkant een groenpartij.

Bijzonderheden

Nette bungalow.
- Twee slaapkamers en badkamer op begane grond. 
- Goede zonnestand. Prima voor zonnepanelen.
- Prima onderhouden. 
- Fraaie plek nabij dorpscentrum en vlakbij NS station en bushalte. 
- Aan flinke strook gemeentelijk groen.  


Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd.  Slingeraap en spijkerslaan zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kenmerken