Beschrijving

Deze leuke vrijstaande woning is gelegen op een fijne rustige plek, maar toch midden in het gezellige centrum van Akkrum! Alle voorzieningen van het dorp bevinden zich hier op loopafstand. De woning, type doorzon, staat in een rustige doodlopende straat en biedt fraai uitzicht over de tuin van Welgelegen. Intern is de woning aan modernisering toe, maar hier is zeker wat moois van te maken. De woning beschikt over een onderhoudsarme tuin en er is een zeer royale aangebouwde garage (7.3x3.8) met kap aanwezig. Kom kijken! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Indeling

Door de voordeur komt u in de hal met trapopgang. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer met aan de achterzijde het eetgedeelte. Wanneer u doorloopt komt u in de keuken en vervolgens in de aangebouwde bijkeuken. Aansluitend komt u in de zeer ruime garage. De garage kan wellicht bij de woning getrokken worden. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Via de vaste trap vanuit de hal, komt u op de overloop deze geeft toegang tot de twee slaapkamers en een de badkamer.

Tuin

De woning beschikt over een onderhoudsarme tuin, door de gunstige ligging kunt u lang genieten van de zon.

Bijzonderheden

Bijzonderheden: 
- Woning met veel lichtinval.
- Recente cv-ketel
- Kunststof kozijnen en screens op de verdieping.
- Veel lichtinval.
- Loopafstand van alle voorzieningen.
- Gelegen in het centrum van Akkrum.
- etc.

Akkrum/Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, er zijn gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. In Akkrum zijn alle belangrijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld basisscholen, een huisartsenpost en een apotheek, aanwezig. Dankzij de ideale ligging is Akkrum een bekende trekpleister bij toeristen en watersporters. Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden en daarnaast een uitstekende bakker en slager. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er georganiseerd worden. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen. Grotere steden als Groningen en Zwolle zijn op ongeveer drie kwartier afstand en binnen één uur en een kwartier sta je in de Randstad. Bovendien heeft Akkrum een eigen NS-station.

Kenmerken