Beschrijving

Deze jaren dertig woning is gedurende de laatste jaren strak gemoderniseerd! Hierbij is wel de jaren 30 sfeer behouden gebleven.
Deze keurige 2/1 kapwoning vind je in een van de leukste straatjes van watersportdorp Akkrum. Alle aanwezige voorzieningen dichtbij, winkels, restaurants, sporthal, NS-station en de snelweg op slechts een minuutje. De woning is de afgelopen jaren flink gerenoveerd en voorzien van energiebesparende maatregelen. De   houtkachel zorgt voor gezelligheid en besparing op uw gasrekening. Alles opgeteld maakt dat u in principe alleen maar uw meubels hoeft te verhuizen. U kunt hier zo in!

Indeling

Vanuit de voordeur komt u in de hal, waar meteen het toilet (vrijhangend), de meterkast en de trapopgang aanwezig zijn. De ruime woonkamer beschikt over een erker en een sfeervolle houtkachel. De open keuken is voorzien van alle gemakken, onder meer diverse inbouwapparatuur, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. In de bijkeuken is voldoende ruimte voor de was en droog opstelling.

Eerste verdieping

Overloop, 2 slaapkamers en een studeer/kinderkamertje. De badkamer sluit aan bij de achterste slaapkamer. Deze gehele verdieping is voorzien van isolerende beglazing en kunststof kozijnen. Grote plus is hier de vaste trap naar de 2e verdieping

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is een extra slaapkamer gerealiseerd. Door het  velux dakraam komt ook hier voldoende zon/daglicht binnen.

Tuin

In de voortuin kunnen  twee auto's geparkeerd worden. Via de doorgang aan de zijkant van de woning komt u in de diepe zonnige achtertuin op het zuiden.

Bijzonderheden

De woning is gerenoveerd en geïsoleerd, hieronder een opsomming van de vele bijzonderheden die deze woning biedt:
Gedurende de laatste jaren is er veel aan deze woning gedaan : 

- O.a. op de verdieping isolerende beglazing en kunststof kozijnen,
- Nieuwe dakkapellen geplaatst,
- nieuwe dakgoten met kunststof bekleding
- Dak aanbouw/bijkeuken vernieuwd en geïsoleerd.
- Houtkachel voor de koude wintermaanden,
- Veel lichtinval door de grote raampartijen,
- keuken met kwalitatief goede inbouwapparatuur,
- badkamerrenovatie
- schilderwerk 2019

Kortom een keurige gerenoveerde karakteristieke woning op een fijne locatie! 


Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van.  
Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kenmerken