Omschrijving

In deze degelijk gebouwde royale tussenwoning met 4 slaapkamers is het heerlijk thuiskomen! De woning beschikt over een royale tuingerichte woonkamer, een lichte open woonkeuken, een complete badkamer, 4 lichte en ruim bemeten slaapkamers en veel bergruimte. De woonkamer is verhoogd en voorzien van vloerverwarming. In de keuken kunt u met behulp van de diverse inbouwapparatuur de lekkerste maaltijden bereiden. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkt, sport- en recreatiefaciliteiten en in de jonge kindvriendelijke wijk is een fijne speeltuin zeer dichtbij.  Ook is er op korte afstand een ligplaats voor uw boot.  

Kortom, een zeer complete woning met kunststof kozijnen en HR++ beglazing op de verdieping. Kom kijken!

Indeling

Door de voordeur komt u in de hal waar meteen ook het toilet, de meterkast, de trapopgang, deur naar de berging en de deur naar de woonkamer met open keuken aanwezig zijn. De woonkamer is verhoogd en voorzien van vloerverwarming, dit scheelt aanmerkelijk in het gasverbruik. Door de grote ramen komt er veel licht binnen en vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de achtertuin. De keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een koelkast, oven, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn alle slaapkamers en de badkamer toegankelijk.  In de badkamer  is een ligbad, separate douche, toilet en een badkamermeubel aanwezig. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping

Overloop, ruimte voor de cv-installatie (2015) en een slaapkamer. Achter de knieschotten is veel bergruimte aanwezig.

Tuin

Diepe achtertuin met verhoogd terras.

Bijzonderheden

Op een rij:

- Cv-ketel 2015
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing op de verdieping
- Elektra en meterkast vernieuwd op de begane grond.
- Complete keuken.
- Nette badkamer.
- Ligplaats boot dichtbij.( Eenmalig huurbedrag)

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kenmerken