IMG_8873.JPG kadastrale kaart funda.jpg IMG_8874.JPG IMG_8872.JPG IMG_8876.JPG

Te koop: It Bjinstap, 8491 AS Akkrum

€ 7.950,- k.k.
Type object Wonen overig, ligplaats
Perceeloppervlakte 16 m²
Aanvaarding Direct

Algemeen

Watersportliefhebbers opgelet! Hier wordt een ligplaats voor uw sloep of boot aangeboden. De ligplaats meet ca. 6m bij 2,5m en is gelegen op een prima locatie in een woonwijk. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de ligplaats zijn de Friese meren snel te bevaren. Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecageleg... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Wonen overig, ligplaats
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06015
Vraagprijs € 7.950,- k.k.
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Wonen overig, ligplaats
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 16 m²
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Watersportliefhebbers opgelet! Hier wordt een ligplaats voor uw sloep of boot aangeboden. De ligplaats meet ca. 6m bij 2,5m en is gelegen op een prima locatie in een woonwijk. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de ligplaats zijn de Friese meren snel te bevaren. Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden.

Bijzonderheden

Er zijn geen voorzieningen zoals water of elektra aanwezig.
De VVE is gezond en zorgt voor groot onderhoud aan meerpalen en walbeschoeiing.
De jaarlijkse bijdrage aan de VVE is ca. € 250,-

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Recent bekeken