Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn Foto - Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn
12 foto's beschikbaar

Te koop: Brittenburg 3a, 8495 JH Aldeboarn

Type object Horecapand, Cafetaria/restaria, Snackbar
Perceeloppervlakte 115 m²
Totale VVO 45 m²
Aanvaarding Direct
€ 149.000,- k.k.

Algemeen

Unieke kans! Snackbar te Koop in het gezellige Aldeboarn

Bent u op zoek naar een uitstekende snackbar in het pittoreske Aldeboarn? Wij presenteren u de kans om eigenaar te worden van de enige afhaalgelegenheid in dit prachtige dorp. De snackbar is strategisch gelegen in het centrum van Aldeboarn en maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht.
Als de enige afhaalgelegenheid in het dorp, is... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Horecapand, Cafetaria/restaria, Snackbar
Bouwperiode 1952

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06159
Vraagprijs € 149.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Horecapand, Cafetaria/restaria, Snackbar
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1952
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 115 m²
VVO 45 m²
Locatie
Ligging In centrum
Lokale voorzieningen Supermarkt binnen 500 meter
Kadastrale gegevens
Oldeboorn E 1365 Oldeboorn E 1365
Perceeloppervlakte 115 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Unieke kans! Snackbar te Koop in het gezellige Aldeboarn

Bent u op zoek naar een uitstekende snackbar in het pittoreske Aldeboarn? Wij presenteren u de kans om eigenaar te worden van de enige afhaalgelegenheid in dit prachtige dorp. De snackbar is strategisch gelegen in het centrum van Aldeboarn en maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht.
Als de enige afhaalgelegenheid in het dorp, is toestroom van klanten bijna gegarandeerd. Deze locatie is niet alleen geliefd bij de lokale inwoners, maar trekt ook toeristen aan die het dorp bezoeken. In de zomermaanden zijn er veel wandelaars, fietsers en waterrecreanten. Bovendien weten de mensen de snackbar te vinden tijdens evenementen zoals de Gondelvaart en andere dorpsfestiviteiten.

Veelzijdig
Wat deze kans nog aantrekkelijker maakt, is de veelzijdigheid van de onderneming. De keuken is voorzien van professionele, bijna nieuwe apparatuur en biedt uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld cateringdiensten en maaltijdservices. Binnen is er ruimte voor 2 tafels, waardoor klanten de gelegenheid hebben om ter plaatse op hun maaltijd te wachten. Binnen of buiten de maaltijd consumeren is in principe niet toegestaan.

Interesse?
Als dit klinkt als de kans waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Indeling

Het pand:
Dit pand biedt zowel een functionele indeling als de mogelijkheid voor een warme ontvangst van uw klanten. Aan de voorzijde van het pand is ruimte beschikbaar voor marketingdoeleinden/stoepbord en voor klanten om hun fietsen te parkeren. Het pand is voorzien van grote openslaande deuren, waardoor het een vriendelijke en uitnodigende uitstraling heeft. Bij binnenkomst vindt u aan de linkerzijde een toiletgroep, een vriezer voor ijsverkoop en de meterkast. Aan de rechterkant is er ruimte voor 2 tafels met ieder plaats voor 4-5 stoelen. De snackbar is in de basis alleen bedoeld voor afhaal en catering. Vervolgens komt u bij de balie en de koelvitrine, waar u de heerlijkste snacks kunt uitstallen. Achter de balie is er voldoende bewegingsruimte voor uw personeel. De frituur- en bakwand is uitgerust met diverse friteuses, een grillplaat en een bain-marie om sauzen warm te houden. Een tussenwand scheidt de kookruimte van de spoelkeuken, vriezers en de voorraadkast. Er is een kleine zolder die uitstekend geschikt is voor opslag en naast het pand is er ruimte voor afvalcontainers.

*bestemmingsplan Aldeboarn van toepassing, enkelbestemming 'centrum'. Een horecabestemming, in casu het ter plaatse nuttigen van etenswaren, rust niet op het perceel. Derhalve is alleen afhaal toegestaan.

Aldeboarn
Het dorp Aldeboarn ligt centraal in Fryslân en was rond 1200, een handelsplaats met aanzien. Het dorp is gelegen aan beide zijden van de rivier De Boarne. De kern van het dorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht en heeft enkele prachtige historische gebouwen. Grotere plaatsen zoals Leeuwarden en Heerenveen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen vijftien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen. Op slechts 75 minuten rijden van de Randstad, heeft u continu het gevoel op vakantie te zijn. Aldeboarn heeft een rijk verenigingsleven. Zo is er een tennisvereniging en kun je er onder andere ook voetballen, bridgen, darten en biljarten. Jaarlijks wordt de wijd en zijd bekende gondelvaart gehouden. Mensen van verschillende buurten uit het dorp krijgen het al meer dan 75 jaar voor elkaar een feeërieke optocht van gondels te maken. Deze gondelvaart trekt jaarlijks duizenden toeschouwers uit de wijde omgeving.
Sluiten

Recent bekeken