Jirnsum

Een dorp wat door de verbinding over de weg, het openbaar vervoer én over het water een prima uitvalsbasis is. Er zijn diverse voorzieningen als een basisschool en speeltuinen. In het Eetcafé De 2 Gemeenten en cafe de Fantast kunt u terecht voor een hapje en een drankje. 

Jirnsum kent vele sportverenigingen de voetbalvereniging VV Irnsum bestaat al sinds 1931. Verder kunt u sporten bij kaatsvereniging KV Irnsum, de muurkaatsvereniging De Wide Stege, de tennisvereniging TV Eernum, de volleybalclub Iverto en de gymnastiekvereniging Loci. In buurdorpen Akkrum en Grou treft u meerdere supermarkten, winkels en bouwmarkten aan. 

Ook over water is Jirnsum goed te bereiken. Door het dorp bent u zo op het Prinses Margrietkanaal. Dat zorgt voor een snelle en directe verbinding met het Grouster Pikmeer en natuurlijk het Sneekermeer.

Kijk ook eens op de website van Jirnsum.

Op zoek naar een makelaar in Jirnsum? Wieb Zandberg Makelaars heeft jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van huizen in Midden Friesland. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.